Despre mine

Andreea Lazar

Nutritionist-Dietetician

Ma numesc Andreea Lazar si sunt nutritionist-dietetician.

Pasiunea si curiozitatea pentru alimente si hrana sanatoasa m-au determinat ca in urma cu 8 ani, dupa nasterea celui de-al doilea copil, sa las deoparte invatamantul (eram profesoara de fizica) si sa pornesc intr-o alta directie  de dezvoltare profesionala.

Sunt Licentiata in Nutritie si Dietetica din cadrul UMF Timisoara si absolventa de Master in Nutritie Clinica si Comunitara din cadrul aceleiasi facultati.

Am avut sansa si bucuria sa lucrez la Centrul C. Serban din Buzias pentru copiii cu diabet zaharat  tip I unde am tinut lectii despre alimentatia dietetica in DZ tip I la copiii si insotitorii acestora.

Ma dedic in totalitate persoanelor care mi se adreseaza pentru consiliere nutritionala, atat celor cu exces ponderal cat si persoanelor cu patologii diverse (Diabet zaharat, Sindrom metabolic, Hiperuricemie etc)

Cred cu tarie ca printr-o alimentatie corecta si diversificata, prin alegerea hranei de buna calitate, printr-un mod sanatos de viata si gandire, printr-un echilibru intre minte, corp si suflet putem sa ne asiguram o viata frumoasa si sanatoasa.

Toate cunostintele mele sunt indreptate spre educarea si invatarea unui mod corect de hrana, a unei diete si nutritii echilibrate pentru evitarea unor carente sau boli cu care se confrunta lumea actuala.

Sa fim sanatosi si frumosi!

Sa ne fie de bine!

Hai sa ne cunoastem

Foloseste datele de contact afisate ca sa luam legatura. Actioneaza acum pentru sanatatea ta!